Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Και τώρα ο Fritz Vahrenholt, παρέα με τους Robert Carter, Freeman Dyson, Christopher Essex, William Happer, Richard Lindzen, Ross McKitrick, Ian Plimer, Paul Reiter, Nir Shaviv, Henrik Svensmark, Richard Tol κ.α.


http://notrickszone.com/2014/07/17/eading-climate-science-critic-fritz-vahrenholt-joins-gwpf-sees-faulty-conclusions-in-science/

Ο Vahrenholt έγινε μέλος στο Συμβούλιο του Global Warming Policy Foundation, ομάδα από άτομα που δεν δέχονται την θεωρία του Ανθρωπογενούς και Καταστροφικού Θερμοκηπίου.

Ο Vahrenholt έχει διδακτορικό στην Χημεία, έχει περάσει από διοικητικές θέσεις σε μεγάλες εταιρίες που λειτουργούν ΑΠΕ, και είναι ενεργός σε διάφορα περιβαλλοντικά κινήματα στην Γερμανία. Έχω αναφερθεί σε αυτόν και στο παρελθόν.  Έχει δημοσιεύσει βιβλίο στο οποίο αναφέρει ότι ο Ήλιος είναι αυτός που καθορίζει το Κλίμα, και χρειάζεται "ορθολογική" αντιμετώπιση στην προώθηση των ΑΠΕ με οικονομικό και βιώσιμο τρόπο.

Αυτό που γίνεται σήμερα με τις ΑΠΕ είναι επιδότηση μια ακριβής απάτης και η Κλιματολαγνεία έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην ίδια την Επιστήμη.

Αυτά για τον σχολιαστή που μου είπε ότι δεν υπάρχουν επιστήμονες που να μην δέχονται το Ανθρωπογενές και Καταστροφικό Θερμοκήπιο, στα σχόλια του άρθρου του Πάσχου Μανδραβέλη, στην Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: